Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Ürün Hakkında
Menşei
Türkiye
İşleme
Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, bu sayede fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün 5% zarlı, 4-5% arası istenen rutubet seviyesinde beyazlatılmış iç fındık halini alır.
Çeşit
Giresun
Boylar
9-11 mm, 11-13 mm, 13-15 mm ya da1-2 mm aralıklarla 9 mm - 15 mm arası boylarda
Paketleme Seçenekleri
50 kg naylonlu çuvallar, 25 kg kağıt torbalar, 5/10/12.5/20/25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 1000 kg big baglerde
Kullanımı Alanları
Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Fonksiyon
Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır.