Kavrulmuş iç fındığın daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir. Ürün 5-30% arası zar oranı ve 0.8-3% arası rutubet oranında istenilen seviyede üretilebilmektedir.
Çeşit
Levant,Giresun
Boylar
0-12 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da0-4 mm, 1-3 mm, 2-4 mm, 3-5 mm, 4-8 mm, 5-11 mm, 7-11 mm ve 0-10 mm boylarda
Paketleme Seçenekleri
50 kg naylonlu çuvallar, 25 kg kağıt torbalar, 5/10/12.5/20/25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum poşetlerde kartonlu veya kartonsuz, 1000 kg big baglerde
Kullanımı Alanları
Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılır.
Fonksiyon
Ürünlerin üzerine fındığı dağıtarak tadını ve kıvamını artırmak amacıyla kullanılır