Perakande Ürün Çeşitlerimiz

Trabzon Tarım çeşitli kalite ve kalibrelerde, geniş natürel ve işlenmiş fındık yelpazesine sahiptir.

Ayrıca firma ürünlerini değişik formlardaki paketlerle yükleyebilmektedir. Kabuklu fındıkta TS3074, natürel fındıkta TS3075 ve her türlü işlenmiş fındıkta TS1917 standartlarına ya da müşteri spesifikasyonlarına göre üretim yapılmaktadır.

Trabzon Tarım; Ordu, Giresun ve Trabzon kalite fındıkları her kalibrede tüketiciye sunmasının yanı sıra, kavrulmuş, beyazlatılmış, kıyılmış, dilinmiş fındık, fındık unu ve püresi gibi çeşitli formlarda fındık üretimini de gerçekleştirmektedir.

Kavrulmuş Fındık

Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.

Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve  üstü olarak hazırlanır.

25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.


Fındık Parçalı Kakaolu Fındık Kreması

Fındık Parçalı Kakaolu Fındık Kreması

Sütlü Kakaolu Fındık Kreması

Sütlü Kakaolu Fındık Kreması


KAVRULMUŞ İÇ FINDIK

Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.

Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve  üstü olarak hazırlanır.

25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.

Çifte Kavrulmuş Tava Fındığı

Çifte Kavrulmuş Tava Fındığı


Kabuklu Tuzlu Fındık

Kabuklu fındıklar sınıflandırılarak çıtlatma ,tuzlama ve kavurma işlemi yapıldıktan sonra paketlinip tüketime sunulmaktadır.

200gr., 10Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.

Fıstık Ezmesi

Fıstık Ezmesi


Naturel İç Fındık

Kabuklu fındığın tekniğe uygun olarak sert meyve kabuğundan (perikarp) çıkarılmış cinsidir.

9-11 mm. , 11-12 mm. , 11-13 mm. , 12-13 mm. , 13-14 mm. , 13-15 mm. , 14-15 mm. ve ara boyutlarda hazırlanabilir.

250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.


Fındık Unu

Kavrulmuş veya beyazlatılmış iç fındıklardan öğütülmek ya da yontulmak suretiyle elde edilmiş bir üründür.

Dondurma, tatlı ve pastacılıkalanlarında kullanılır. Ayrıca garnitür ve süsleme malzemesi olarak ta tercih edilmektedir.

0.2mm ve 0.3mm. kalınlığında üretilir.

250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.

Kavrulmuş Kıyılmış İç Fındık

Kavrulmuş iç fındıklardan tekniğe uygun olarak kıyılması ile  elde edilen bir üründür.

Çikolata, dondurma, tatlı, şekerleme ve pastacılık alanında kullanılır. 1-3 mm, 2-4 mm. , 3-5 mm. , 4 -6 mm. , 8-12 mm ve ara boyutlarda hazırlanır.


Kavrulmuş İç Fındık

Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf, 2. Sınıf ve ekstra olarak hazırlanır. Ekstra ve 1. Sınıf fındıkların en küçük çapı 9 mm’ dir. Çapları daha küçük fındıklar ise ince ya da pikola fındık olarak adlandırılır.

Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle 11-13 mm., 13-15 mm ve  üstü olarak hazırlanır.

25gr., 40gr., 80gr., 250gr., 500gr, 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.

Çifte Kavrulmuş İç Fındık

Kabuklu fındıkların sert meyve kabuğundan çıkarılmış içleridir. İç fındıklar 1. Sınıf,  ekstra olarak hazırlanır. 

Ekstra ve 1. Sınıf iç fındıklar alıcıların isteklerine uygun olarak genellikle  13-15 mm.  üstü olarak hazırlanır.

250gr., 1Kg., 3Kg, 5Kg.’lık ambalajlarda sunulmaktadır.


Fındık Ezmesi

Fındık Ezmesi

Sütlü Fındık Kreması

Sütlü Fındık Kreması


Sütlü Kakaolu Fındık Kreması

Sütlü Kakaolu Fındık Kreması

Kakaolu Fındık Kreması

Kakaolu Fındık Kreması


Krokantlı Fındık Kreması

Krokantlı Fındık Kreması

Kavrulmuş Pikola İç Fındık

Kavrulmuş Pikola İç Fındık


Dilimlenmiş İç Fındık

Dilimlenmiş İç Fındık